Sunday, April 19, 2015

Synttärikortteja


Näihin kortteihin sain inspiraation seikkaillessani Facebookin askarteluryhmissä. Siellä oli silloin paljon keskustelua helistinkorteista, joista muokkasin sitten omanlaiseni version =)

Päällystin siis kartongin kuultopaperilla ja sujautin sinne sisään paljetteja. Näin ollen kun korttia heilauttaa, niin paljetit jonkin verran liikkuvat.

Tämä ylempi kortti on ensimmäinen testaus.




Ja tästä kortista voinee päätellä, että tehty 30-vuotiskortiksi. Värimaailma valittu taasen saajan mukaan ja tottakai mukana pitää olla hiukan bling-blingiä kimalleliiman ja timanttitarrojen muodossa =)





Friday, April 3, 2015

Valmistuneelle


Tällä kertaa tarkastelussa valmistujaiskortti kokkailusta ja pinkistä tykkäävälle ystävälle =) Lähtökohta oli aika selvä heti aluksi (eli värimaailma ja leimasinkuva), mutta tottakai muutoksia mahtui matkan varrelle taas monen monituista..

Kuva on leimattu Kraftin Kimmien leimasimella ja väritetty Derwent Inktense -kynillä. Musta kehys on stanssattu, samoin Onnea-teksti. Vaaleanpunainen kartonki on päällystetty valkokuvioisella ikkunateipillä ja lisätty pinkki pitsiteippi piilottamaan saumakohtaa. Ikkunateippikartongin taakse lisätty vielä musta kartonki tuomaan hieman särmää ja koko rakennelma liimattu varsinaiseen korttipohjaan. Viimeistelyksi kukka-naru-oksa-härpäke sekä vähän bling-blingiä kulmiin.


 

Vaikka tämä kortti ei nyt olekaan pääsiäisaiheinen, niin toivotan sen myötä iloista ja rauhallista pääsiäistä kaikille!